Fem servir cookies d'anàlisi i/o publicitat. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Tancar Més informació

Rehabilitació i Eficiència Energètica

eficiencia y ahorro energético

Rehabilitació i Eficiència Energètica

Artècnics aposta per la rehabilitació eficient, els nostres objectius: allarguem la vida del seu habitatge (Rehabilitació), millorar el benestar de l'habitatge i reduir els costos energètics (Eficiència Energètica).

L'informem i gestionem ajuts i subvencions.

Rehabilitació eficient per a particulars i comunitats de propietaris: aïllament de façanes, tancaments d'alumini, aïllament de cobertes, façanes ventilades.

Millora de l'eficiència de les instal·lacions de calefacció i aigua calenta sanitària, suport a instal·lacions de calefacció i ACS mitjançant energia solar tèrmica, biomassa i micro generació

Rehabilitació eficient per a indústries i pimes: millora de l'eficiència de les instal·lacions de climatització, suport a instal·lacions de calefacció i ACS mitjançant energia solar tèrmica, biomassa i micro generació, aïllament de cobertes metàl·liques, encapsulat i aïllament de fibrociment.

Si ho necessita l'informem i gestionem ajuts i subvencions.

Serveis de Rehabilitació y Eficiència Energètica

iluminació led

Il·luminació Led

És important optimitzar el consum d'energia i utilitzar equipaments elèctrics més eficients per tal de reduir costos.

Canviar a la il·luminació Led és començar a reduir la factura elèctrica. Gràcies a la il·luminació Led, és possible reduir el consum elèctric fins a un 80% sense renunciar a la quantitat ni la qualitat de la llum. Però a més cal tenir en compte que el rendiment energètic d'una bombeta tradicional és del 10% (només una desena part de l'energia consumida genera llum) mentre els díodes Led aprofiten el 90%.

Consulti'ns i els farem un estudi gratuït sense cap tipus de compromís.

biomasa

Biomassa

Les calderes de biomassa poden dotar als habitatges o edificis de calefacció, o de calefacció i aigua calenta sanitària (ACS), i el seu rendiment i fiabilitat és equiparable als sistemes tradicionals de gas o gasoil.

En l'actualitat existeix una gran varietat de biocombustibles sòlids susceptibles de ser utilitzats en sistemes de climatització d'edificis. Entre aquests es troben: pals, residus industrials, estelles provinents de la poda o llenya. Instal·lar un sistema per combustió de biomassa no només significa obtenir un estalvi en la factura de calefacció o ACS, sinó també trencar la dependència amb els grans monopolis subministradors de gas o petroli, i per descomptat contribuir a la conservació del medi ambient d'una forma directa.

energia solar

Energia Solar

El sol és una font inesgotable d'energia que es pot aprofitar per a la alimentar els sistemes de calefacció i ACS (Aigua Calenta Sanitària) dels habitatges i edificacions. També es pot utilitzar per generar electricitat (Sistemes Fotovoltaics).

Són sistemes nets, de fàcil instal·lació i flexibles. La inversió s'amortitza a curt termini i la seva vida útil va més enllà dels vint anys amb un manteniment pràcticament nul.

Consulti'ns i li farem un estudi d'impacte i un pla d'amortització de forma gratuïta i sense cap tipus de compromís.

suro projectat

Suro Projectat

El suro aplicat en el sector de la rehabilitació té una sèrie de característiques que el fan un producte únic amb les següents propietats: impermeable, excel·lent aïllant tèrmic, altes propietats acústiques, evita la condensació i els ponts tèrmics, fàcilment aplicable no implica obres i té un acabat estètic amb una gamma de 16 colors.

Des del moment en què les seves necessitats necessitin dues o més característiques de les indicades, afegim un avantatge econòmic a favor, de manera que podrem aplicar el suro a: rehabilitació de façanes, aïllament tèrmic de façanes, impermeabilització de cobertes, encapsulat i impermeabilització d'uralita, rehabilitació de cobertes i teulades de pissarra, correcció de problemes acústics.

Preguntes freqüents

 • És un producte ecològic
 • La seva alta adherència sobre pràcticament qualsevol superfície.
 • Aïlla i impermeabilitza façanes i les cobertes
 • Elimina la condensació de l’interior i trenca els ponts tèrmics
 • Elimina la humitat
 • És un aïllant acústic
 • Estalvi d’energia (fins a 35%)
 • Encapsula el ciment-amiant
 • Segellador de petites esquerdes i fissures
 • Protegeix contra el salnitre
 • Molt lleuger 2Kg/m2
 • No conté dissolvents
 • No és tòxic
 • No conté silicones
 • És decoratiu amb una àmplia gamma de colors

El suro projectat per les seves característiques d'aïllament, textura i transpirabilitat té múltiples aplicacions en el sector de la construcció i rehabilitació:

 • Rehabilitació de Façanes
 • Impermeabilització de cobertes i terrasses
 • Humitats per capil·laritat
 • Humitats per condensació
 • Encapsulat d'amiant, fibrociment i uralita
 • Aïllament tèrmic
 • Correccions acústiques

Aquesta és la primera pregunta que molts clients ens fan en contactar amb nosaltres.Nosaltres els donem sempre la resposta que no volen sentir: Depèn de l'obra a realitzar.

Altres empreses els donen un preu m2 prefixat, però això és enganyós. El preu dependrà de diversos factors: tipus del suport i estat del mateix, superfície total a projectar, mitjans auxiliars a utilitzar (bastides, elevadors), acabat en diversos colors ... i un factor molt important el gruix i el nombre de mans. En Artècnics som especialistes en l'aplicació de suro, homologats per diversos fabricants i amb àmplia experiència. Apliquem el suro en dues mans i amb un gruix mai inferior a 4 mm, la qual cosa suposa un consum mínim (depenent de la superfície) 2kg/m².

Per tant el preu d'una aplicació amb garanties de qualitat, Artècnics li dóna 10 anys, necessitarà d'un estudi previ detallat per part dels nostres tècnics. Contacti amb nosaltres i li farem un pressupost sense cap tipus de compromís.