Fem servir cookies d'anàlisi i/o publicitat. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Tancar Més informació

Empresa de Rehabilitació d'edificis

logotipo artècnics

Artècnics, empresa de rehabilitació eficient

@.rtècnics és un projecte sorgit de dues necessitats, d'una banda la necessitat latent que té de rehabilitació el parc d'edificis i habitatges existent i d'altra banda la millora de l'eficiència energètica d'aquests mateixos edificis i habitatges. Prenent com a punt de partida aquestes dues necessitats hem creat “@*rtècnics - Rehabilitació i Eficiència Energètica”.

Executem tot tipus de projectes, des de la reforma integral d'habitatges i locals, el manteniment i millora de comunitats, fins a grans projectes integrals de rehabilitació d'edificis, sempre oferint al client un tracte personalitzat i ajustat a les seves necessitats.

Disposem d'oficina tècnica d'enginyeria i arquitectura per al desenvolupament dels projectes, ITE’s (Inspecció Tècnica d'Edificis), Certificats Energètics, Cèdules d'habitabilitat, llicències d'obertura, auditories i peritatges.

Posi's en contacte amb nosaltres i sense cap compromís estudiarem el seu cas i li proposarem una actuació.

Els Nostres Factors Diferenciadors

Servei integral

Destaquem per oferir un servei integral que cobreix totes les fases de l'obra des de l'estudi previ a l'execució de l'obra, i en els casos que sigui necessari un contracte de manteniment per al futur.

Equip propi qualificat

Disposem de plantilla pròpia formada per personal tècnic i operaris especialitzats en les diferents disciplines en les quals treballem i amb formació específica en prevenció de riscos laborals

Financiació personalitzada

Ben sigui particular o comunitat de propietaris estudiem les seves necessitats i li proposem un finançament personalitzat. També tramitem les ajudes a la rehabilitació existents.

Garantia per escrit

Creiem que el servei post venda ha de ser igual d'eficient que l'obra, per això tots els nostres treballs tenen garantia per escrit, de dos, cinc o deu anys segons la tipologia d'obra.